Welkom in Casa de Piedra, onze vakantiewoning in het hart van Playa Flamenca aan de Orihuela Costa. De zuidelijk gelegen quadvilla ligt in een residentiële wijk nabij de zee en is heel centraal gelegen en alle lokale voorzieningen, winkels, sportterreinen, restaurants, bars en golfterreinen liggen rondom.

Het huis is geschikt voor 6 personen en 1 baby.  Het telt 3 slaapkamers en 2 badkamers. 1 slaapkamer met dubbelbed, 1 slaapkamer met combinatie 2xenkel of dubbelbed en 1 slaapkamer met stapelbed en babybed. Het stapelbed is te voorzien van valbescherming voor een peuter. Bijgevolg is de hoekwoning zowel geschikt voor 1 of 2 koppels als voor kleine en grote gezinnen. Verder is er nog een openklapbare sofa aanwezig voor een onverwacht bezoek. Het huis is voorzien van airconditioning in de living en slaapkamers.

Het gemeenschappelijk zwembad, voorzien van een kinderbad, is goed onderhouden en is enkel toegankelijk voor de bewoners van het omsloten domein via een deur met sleutel. Er is tevens een binnenzwembad om de hoek op de sportterreinen van Playa Flamenca.

Gelegen in een omheind vakantiepark met poorten en hekken heeft het huis een voortuin met zonneweringen, een beglaasde patio die naar de lounge leidt, een volledige keuken, een veranda en een aangenaam zonneterras met zeezicht.

Het microklimaat van de zuidelijke Costa Blanca en de zoutmeren van Torrevieja zijn goed voor de gezondheid. Ook is het huis ideaal om te overwinteren door de beglazing, veranda en verwarmingselementen.

Het is gelegen naast het grootste shoppingcenter La Zenia Boulevard van zuidoostelijk Spanje.

Er zijn golfterreinen in de buurt.

Alle interessante uitstappen zijn dichtbij door de onmiddellijke aansluiting op de autoweg en de kustweg. Zo kun je makkelijk culturele uitstappen maken naar Cartagena, de zoutmeren van Torrevieja, Elche of Murcia. Wie graag mooie wandelingen maakt in natuurgebieden kan naar Calblanques, Sierra de Espuna,...